...

Salam sume , BAGI RUANG !!! muhammad nur azlan nk berucap neih , hahahha~ tetibe lak dapat idea nk letak tag line tuh . macam best jerk ka...

A little Things

/
6 Comments
Salam sume , BAGI RUANG !!! muhammad nur azlan nk berucap neih , hahahha~ tetibe lak dapat idea nk letak tag line tuh . macam best jerk kan , time kali update mesti mintak maaf kan , ye lah quite sumtimes tak update.

i am sorrrryyy ! tag line amer , tak sokong pown pinjam kejap jerk .
"biase lah skang neih kan dah demam MAHARAJALAWAK , ape yg ade punch line yg sengal , konfirm ade lah page2 kat FB tuh" DEMAM SUNGGUH neih.


dalam sibuk - sibuk dengan final project dan Final Exam just around the roundbout , kadang -kadang kite tgk bende yg depan mate jerk , sampai kite tak hargai bende yg kecik berlaku kat sekeliling kite neih .
sebagai contoh lah kan
:

  • When a baby holds your finger. *time baby tuh pegang , perh perasaan lembut jerk , best kan*

  • Recalling good memories with friends.*part neih lagi best , ingat balik time sekolah time collage buat keje benggong same same , kantoi same same , satu hari citer tak abis*

  • Classical Disney movies.*ala time kecik- kecik dlu tgk mickey mouse , donald duck, best kot sonok jerk time tuh , rase macam nk jumpe ngan dieorang"

  • When the first text you see is from the person you love.* yg nieh mmg typical lah kan , tp tuh lah kiteorg laki lah mostly tak appriciate bende-bende cam neih*

  • Making someone who looks sad smile.*kwan macam neih susah nk dapat , time kite sad die cheer up , kalo kite happy die tumpang senyum skali, zaman skang ade lagik ke ?*

  • Finally understanding something.* part nieh aku slalu berlaku , lagik2 time blaja calculus , perh nk paham kan formula tuh dahsyat tol , biase lah aku kurang sket kalo bab kire2 neih,*

  • Someone telling you a secret. Just you.*neih mostly ladies lah , tp laki ade jerk cube cara die tak cam pompuan, hahaha it truth , neih kalo bagi taw rahsia kat pandai jage rahsia takpe tp kalo dapat mulut tempayan "ape pown tak boleh"*

  • Finding money in the laundry.*neih pown satu lagik tabiat aku , kalo nye basuh baju ade jerk duet berputow putow kat dalam mesin tuh , kadang2 dengan wallet2 skali ade,*

  • Singing in the shower.*part neih paling best , tak korang tak pernah buat kan , tak taw lah dah jadik adat ke ape , kalo dah gile nk melalak dalam bilik mandi pown jadi , tuh yg KE LAUT , ! pitching runtuh *


ade banyak lagik sebenar nye just to much to list it, nanti kalo ade mase kite share lagik , kalo ade perkara yang nak share leh jerk comment , feel free to comment . dalam kepala otak ade banyak nk che citer tapi cukup lah intipati tok hari ini. insyaAllah i will update later , see ya .


"dalam aku berjenaka ade kesedihan aku sorokkan , dalam aku tersenyum masih kurang nafas untuk berbicara , dalam lena aku masih ada kerisauan untuk ku jelmakan"






You may also like

6 comments:

Aku uDak... said...

Terbaik lah.... like :D :D

NurAzlan said...

wah like ekh ~ good to like it . tkde nk share a little things ?

:: cekodod :: said...

waaah,good luck for final project ya

NurAzlan said...

almost finishing ~ wah right now my partner doing his job .

takde nk share ke a little thing that hape in cekodod life ?

Mr. Z said...

... tau la skong amir. takyah la ketare sgt nmpk skong tuh. kene pulau nnt tau la ko. XD

NurAzlan said...

to mr.Z : ko ape taw , hahhaha . kiteorang jerk paham ~

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.