...

Salam Sume , Bagi Ruang !! muhammad nur azlan nk berucap , well rase korang sume tahu kan this day Hari Guru . by the way dalam kesempatan i...

Shiawasena kyōshi no hi " Selamat Hari Guru"

/
7 Comments
Salam Sume , Bagi Ruang !! muhammad nur azlan nk berucap , well rase korang sume tahu kan this day Hari Guru . by the way dalam kesempatan ini saya nk ucapan kan

"SELAMAT HARI GURU"

kepada Pendidik - Pendidik di :





& kepada Abah & Mak telah mengajar saya ape Erti Hidup .

tanpa pendidik neih takde lah kite dok berblog neih , nk taw perkataan mane nk kene tekan neih, nk bershare perkara perkara dalam RUANG KITA ini . ini semua di atas usaha para pendidikan . kalo ade rezeki yang panjang akan ku juga tabur kan bakti kepada masyarakat . insyaAllah .

Tp sebelum saya ade cherita nak stori moli kat korang mase aku kat sekolah dlu , time tadika ngan sekolah rendah dak biase jerk , time sekolah menengah setan nye dah datang dah ,

  • kalo datang tuh takpernah nye AWAL , biase lah pengawas ape de hal bab 2 datang lambat neih .

  • sume subject malas rase nk tdow jerk , tp except BIO ngan BM garang WOW !! cikgu Aishah ngan Cikgu Khairun . sbb dieorang ar SPM dapat A . hahaha Thx cikgu .

  • Rehat Keje lepak dalam kelas , relax-relax , JGN lupe saya pengawas taw . HAHA , Sume atas belas kasihan Queen Pengawas that my first love . HEBAT tak saya. Cinta pertama dengan penolong ketua pengawas , HEBAT kan kan kan ~

  • malas nk buat keje , kene berdiri kat atas MEJA ! mane tak nye kene buat karangan 20 tajuk dalam 2 hari . hrmmm .. mmg harapan ar nk buat kan .

  • ade sakali tuh , kene penampar perh best gller ~ pedih2 gak pipi aku belah kanan. hikhik

conclusion nye ape yang dieorang buat tuh untuk didik kite jadik orang bergune tp rase skang creditibility seorang guru dah kurang , tak macam dlu kalo cikgu rotan rase gerun sampai nk bersin simpan sampai cikgu kuar . Harap Harap Korang Respect Cikgu , & Cikgu Boleh Respect Korang . Terime kasih Cikgu !


You may also like

7 comments:

:: cekodod :: said...

whoa..nakal nye sampai kena tampar..ouch..sakit woo

NurAzlan said...

yelah time tuh paper ape tah ? tak ingat tp paper tuh slalu score pastu time tuh tak score lak ,cikgu tanye kenape cakap tak stadi. teros free dapat .

:: cekodod :: said...

garang gila cikgu..sy main bola cikgu,xsempat nak study :(

NurAzlan said...

hahahah~ bukan dlu cikgu garang2 ke ?

:: cekodod :: said...

huhu..garang lah jugak

NurAzlan said...

garang kot tak cam skang neih ,

Rtp Farra Arisha said...

byk kann experiences kita sepanjang bersekolahh. so, take it as good lessons for us! cheers then.

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.