...

by the way this post maybe rush sedikit , after one post to another post in short time , neih sume pasal Lady Tori ar . lately bukan late...

Lady Tori ?

/
11 Comments
by the way this post maybe rush sedikit , after one post to another post in short time ,
neih sume pasal Lady Tori ar . lately bukan lately lah tp dah selalu gak mengamati art art yg di buat by Lady Tori neih . So Spectacular!!! Especially ngan Dolls Kotak Dia tuh . "macam mane die buat, tak taw ar kan" tapi memang berharap someday nak buat art macam dia gak . This is couple of his art Dolls Lady Tori :






Bile tengok baik baik so cute plak dolls die nieh . HAHA. kadang kadang dalam pale otak nieh pike macam mane lah Lady tori neih wat die nye doll art macam neih skali . Nak kate effect photoshop , ade tapi pada tone warna jerk kot , yang laen menjadi tanda tanye ! Tapi Lady Tori memfokuskan gak ar , dia nye art kat Flora Macro Art . for example like this :





Lady Tori Saya Mahu Berguru dengan ANDA !!! Hahahaha ... macam lah die taw kan , by the way perkara paling best bile tengok arta art cam nih so damn interesting . "mintak maap kemencarutan di situ ".

- Yang Baik datang Dari Allah SWT dan Yang Lemah itu datang dari Saya sendiri-
Blogger Templates


You may also like

11 comments:

tyqa said...

comellnye doll-doll tecik tuhh :)

tyqa said...
This comment has been removed by the author.
NurAzlan said...

mmmg tommmey sangat kot ! hehehhe ~

Mynsy said...

cute....!!!!!

NurAzlan said...

sape sape sape ?

King Of Single said...

orait..im coming!!

ngeh2..mane red carpet mey??aiyaa
igt senang king mau menerjah..ni sume gara2 entry micro puye pasal..hahha.

nway, tanx kasi taw sape owner kpd doll tu...! AKU BARU TAW NAMA OWNER TU.

slama ni asek tgk pict yg ade doll tu jee..hahhaa

NurAzlan said...

to KOF : red carpet kene basuh tak nampk ke kat post tuh . hahahha~ entry micro ? x paham king ~


yeke , ade banyak lagik ~ heheheh carik kat devianart .

Mynsy said...

teka teka teka...!! hahahaha....

NurAzlan said...

nurazlan nurazlan nurazlan ~ wakakkaka

Mynsy said...

hahahahah... poyo jerk.!!!

NurAzlan said...

wekkk !!

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.