...

salam fella dan salam 1 malaysia to all . sementara ade kekosongan mase untuk berblogging neih kite lakukan ar tagging yang telah rakan r...

Double The Taging , Double The Thanks !

/
7 Comments
salam fella dan salam 1 malaysia to all . sementara ade kekosongan mase untuk berblogging neih kite lakukan ar tagging yang telah rakan rakan seperjuangan . A lot of Thanksto my lovely frenz Al Zieze or MZ , and Suraya Yazmyn or mymyn for da Tag !

,

1.Write 5 interesting facts about the person who gave u this award

  • hrmm ape yg interesting pasal dieowang nieh ? kadang kadang kebaikan , keindahan rakan rakan cam dieorang neih tak bolehdi luah kan melalui kata kata dan tulisan sbb maybe aku rase cam aku tak deserve tok dieorang kot . conclusion dieorang warm person , crazy enough to make ur think that are ur crazy enough to be their friends ? then so friendly . thanks being such wonderful friends .

2. Write down 10 intresting facts about yourself and your hobby

  • wah banyak nye list , yg part intersting tuh maybe cam susah sket kan , ye ar as human being adakah saya muhammad nur azlan layak untuk menilai diri sendiri kan . korang judge lah ekh .

  • part hobby lak currently ngah addict to macro and lomography photography but online tuh dah jadik part of life lah kan , orang kate siapalah diri ku ini tanpa internet. boleh hilang kewarasan sementara taw.


3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them.

  • coz of this tag from my lovely friends , rase dieorang deserve it but takkan nk tag balik kan so this wish list to all blogger friends that i think there are also deserve this award . Here It goes " cik erfie , cik tyqa , cik patin , cik zaty dah tukar url kalo ade mase inform ekh ur new url , afifi , cik arlin , and the last but not least cik cekodod" sory sebab x taw name sangat actualy .

4. Link the blog of the person who gives this award to you.

________________________________




1. Thank the person who gave you the award and the link of the person.
  • this award same gak dari orang yg same so korang this is my statement " from bottom of my heart thx for being such a lovely friends . " insyaAllah i will do the same thing as ur threat me now .

2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome

  • Sebab Agak kemalasan nk tulis semula so yang 1st tag tadik same person jerk . btw thx for da tag fella .

conclusion nye lately cam agak bukan malas but hilang semangat for the some reasons but i will regain it . thx for a suppport best gller jadik kawan korang for ever after " amik tag line shrek 3"

ps* sorry coz the 1st update tadik tak sengaja tertekan button enter for the no reasons at all , sorry geng sesiape yg well inform bout that update specially cekodok . hahaha "dah macam mata mata blog dah "

- Yang Baik datang Dari Allah SWT dan Yang Lemah itu datang dari Saya sendiri-
Blogger Templates



You may also like

7 comments:

Mynsy said...

wah~ byk kslhan bhase d'sane yerk...!! hahahahah....

u'r welcome huny~

NurAzlan said...

list please ~ hahaha . rojak jerk kan malas nk proper lah .

Mynsy said...

no 1... haahahahha...

NurAzlan said...

correction dah betol kan~

Mynsy said...

hahahahaha.. ye meh...??

NurAzlan said...

yup2 ~

AkuAdalahAku said...

wah aq pon ade..tengs jelan...syg lebih lah :)

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.