...

Salam fella , baru dapat kesempatan nk UPDATE . So cuti pon bermula tak taw ape kene sem nieh cam malas- malas jerk nak merajinkan diri . Se...

Time Table For Cuti

/
8 Comments
Salam fella , baru dapat kesempatan nk UPDATE . So cuti pon bermula tak taw ape kene sem nieh cam malas- malas jerk nak merajinkan diri . Selalu nye pantang dapat cuti panjang mesti ade keje nak buat duit nye but di sem neih perh ~ MALAS GLLER !!! so nieh ar time table aku mase malas-malas neih .
  • 7.00am -bangun hantar adik pergi sekolah
  • 7.30am-Tidow balik . ! wahahah. sejuk lagik tuh still nyaman-nyaman lagi kat bilik aku
  • 10.00am - Bersih Diri , Breakfast . Layan CSI new york AXN
  • 11.00am - Numbers lak AXN
  • 12.00pm - maen GAME !
  • 2.00pm - Layan Mythbuster lak , Discory
  • 3.00pm - Tengok ar MOVIE per ADE kat PC tengok walaopown dah 100 kali tgk . !
  • 5.00pm- Maen GAME , Lagi tak pown bawak laptop g on9 .
  • 7.00pm - Bersih kan Diri , After Sume abis layan ANIME lak K-ON
  • 8.00pm - Berite (ofcourse penting tuh dah lame tak tgk berite bia update sket pale otak tuh)
  • 9.00pm - LEPAK makan .
  • 10.00pm - TGK MOVIE kat astro ape yg ade .
  • 12.00pm - GAME TIME . sampai tgk ar mate aku tahan . kadang-kadang tak jugak . tengah syok-syok maen game 3.00am tetibe bulu roma aku meremang , smell sumthing . then no choice ar go to sleep even mate segar lagi . korang pown tahu kan . wahahhaaha.
KESIMPULAN . makan tdow , maen game , tgk tv . akitiviti cuti nieh .

ps;-waaaa.... bhusan gak time table cam neih tp nk wat cam ne ? dah malas kan . tp awal bulan 6 nieh aku start keje kot . xleh tahan ar badan cam bonyoi jerk dok rumah neih . nk jadik BIBIK xleh sebab dah ade . so nk tak nk kene keje gak ar .


Blogger Templates


You may also like

8 comments:

Mynsy said...

hahaahha.... aku nyer jdual ag cantik kot...!!! dgn dlm kul 3-5pm.... pas2 mkn, andi n trs men game ampai kul 7am... pas2 tito.... hahahahaha..... ko kje kt ne...??

NurAzlan said...

hahahha ~ bagus2 . cam tuh ar orang yg sihat . aku keje kat CC kot . malam keje laen

Mynsy said...

mlm kje len....?? ahhahahaha... bosan laa....!!

aien said...

hoi gilaa malas! hahaha okaylaa sbb pau lagi malass.hahaha

NurAzlan said...

to mynsy : keje laen ... ape yg bhusan nye . dari x wat keje langsung bagik bhusan .

NurAzlan said...

to aien : well , aku neih kire orang lagik dari abg ko tuh . alien . orang idup pagi , malam x idup . die terbalik lak .

Mynsy said...

hahahaha... ye laa....

NurAzlan said...

ape ye la ?

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.