...

Tepat Pada jam 12.00.01 ,lebih kurang ar aku pown tak sure aku lahir malam ke pagi tp orang kate kalo gelap lahir malam , so aku assume ca...

Syukur Aku Masih .

/
7 Comments
Tepat Pada jam 12.00.01 ,lebih kurang ar aku pown tak sure aku lahir malam ke pagi tp orang kate kalo gelap lahir malam , so aku assume cakap "assume" gaya*Nur Diyana*aku lahir malam ar . aku akhirnya menjangkau umur 20 tahun , aku syukur dengan sume yang ade espcially to my parent their are very supporting , and closed friend tengs for dah support .tp still sedih sket ar tak dapat ape yang aku target tok umur ke -19 still tak archieve lagik . Makin Lama , makin tua ngan makin banyak impian aku tak archieve lagik but aku still usaha lagik . BTW aku pada waktu neih aku lepak kat kedai komputer yg tak rupe kedai kom , dengan family xde . tp aku tak kisah pown sebab the whole my life tak pernah pown sambut birthday neih . so xde effect kat aku pown . Still AKU bersyukur aku masih disini . Yeah AKU DAH TUE .

ps*Selamat Menjadi Tua tuh ar kata-kata aku kat member aku yg sambut birthday . tp kali neih aku cakap tok diri sendiri to muhammad nur azlan "selamat menjadi Tue" hahahaha
.


Blogger Templates


You may also like

7 comments:

Mynsy said...

hahahaha.. apy bday syg~ hope u achieve all ur dreams b4 u turn to 21....!! hihhihihi... gud luck...!! try ur best...!! never gave up dear....!!

NurAzlan said...

Teng my dear . wahahahah .

emy said...

haha.hidop org tue.

Anonymous said...

weh sory late..

happy besday..moga ALLAH mmberkati segla yg ko wat..moga murah rezeki..n moga pnjang umo...ha nnt da murah rzki n pnjag umo..pe lagi..blanje aku aw bhahaha

GLLER always beb



~ekyn sempoi~

aku xon blog seh

NurAzlan said...

to emy : aku neih mmg konfirm ar idop .. ko tuh yg idop ke x ... aku taw ade gak animal commit suicide . hahaha. bhusan dok kat pendalaman .

NurAzlan said...

ekyn , tQ . blanje hrmm... aku blanje ko bayar lah kan ? hehehe

aien said...

selmat ari tua.hahha wpn lmbt ;))

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.