...

"HAPPY TEACHER DAY TO TEACHER SKLD AND SMKBC " Thx cikgu for teaching me to be a great person . Sebab c...

Selamat Hari Guru Cikgu.

/
3 Comments

"HAPPY TEACHER DAY TO TEACHER SKLD AND SMKBC"









Thx cikgu for teaching me to be a great person . Sebab cikgu semua saya muhammad nur azlan still berkerja keras ke menara gading . walaopown dulu saya nieh pemalas gller lagi-lagi bab nak buat letihan . kalo tido dalam kelas tuh jangan cerita ar . kadang - kadang macam datang sekolah tuh tok TDOW jerk . pastu jadi pengawas pown cam tak rupe jadik pengawas ngan aku low profile jerk kat sane . Tp dieorang still didik aku gak .

Terima Kasih Cikgu especially to Pn Khairun Bahariah cikgu BM , Cikgu Aishah cikgu BIO, Cikgu ANIDA cikgu CHEM , Cikgu Muhazhir cikgu mase sekolah rendah , ramai lagi ar entire warga guru Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Changgang dan Sekolah Kebangsaan Labohan Dagang
(sori cikgu name tuh jerk yang ingat ).sekali lagi Terime kasih kerana mendidik saya , jasa cikgu akan tertanam sehingga ke hujung nyawa. Thx really appreciate it .

ps;-tengs for all cikgu . akan saya cube balas balik ape yang boleh . bile ade mase nak jumpe sume cikgu . blanje makan-makan .hehehehe. pastu cerite balik mase sekolah dlu . mesti best gller .hahahah.




Blogger Templates


You may also like

3 comments:

16-EiGht-46 said...

selamat hari guru gak pade cikgu SKLD n SMKBC. eehhh?! alamak~ slh sk0la suda. hahaha!! c(x

eKyN said...

happy teacher day,,,
even sijil aku masih lom ku ambil...haha mmg bjasa r skola ni...;)

NurAzlan said...

to gg : xpe2 janji guru gak kan . hahhaha...

to ekyn : happy teacher day ~ agak2 ko nk amik sijil tuh tugu dah jadik kertas balik ke ape ?

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.