...

Really Suprise Kat Blog Pown Boleh kene TAG gak ? hahhaha.. neih sume angkara AL-Azieze Bin Jamil or As Known As GG . well gg tengs for th...

saya dapat TAG ?

/
9 Comments
Really Suprise Kat Blog Pown Boleh kene TAG gak ? hahhaha.. neih sume angkara AL-Azieze Bin Jamil or As Known As GG . well gg tengs for the TAG . sori late ar well tengah finalkan takde mase free nk buat sume neih . Sebelum tuh mari kite kenali Mr GG .


(neih lah GG. Sexykan ? Tp katGambar tuh jerklah)

Let Continue With The Tag .

adakah anda HAPPY sekarang ?
  • well aku sendiri pown tak taw maksud happy tuh cam ne , btw kalo di tanye soklan tuh sekarang of course ar TAK. Currently Battle in Final Exam . My Attitude Getting Worst and Worst . The sin that i make up at the past come to hunting me down (yg last skali tuh mengarut sket)
kenape anda HAPPY ?
  • Aku pown tak paham ngan Soklan neih ape ke pelik tanye soklan lebih kurang . xpe aku jawap gak . aku akan HAPPY , if orang Sekeliling aku also HAPPY . that all no futher question .
apakah benda yang boleh membuat anda HAPPY??
  • for sure bende yg buat aku HAPPY see a loved one in a great condition (aik cam same jerk ayat Mr GG ,xpe2 die takletak copyright) And i will HAPPY for them .
pernahkah anda menerima tag??
  • This is the first Time .aku kan still baru lagik dalam dunia nieh . BTW Tengs for the TAG really appreciate it . (arighato Ghozhaimas)
nyatakan warna yang anda suka.
  • SEA BLUE aka Biru Laut And White . Bile aku tengok Warna-warna neih aku rase more calm and much more warm than before .
berikan kepada orang yang anda mahu tag. sila beritahu kepada orang yang ingin anda tag supaya dapat respond ( kalau nak lebih boleh, kurang pun boleh)
nyatakan sifat orang yang anda tag. nak tulis panjang berjela pun tak pe..janji anda happy.

  • korang sume CARING gller , best ar friend ngan korang sbb korang pown masuk air cam aku gak . HAHAHA . Tak best ar Hidup nih kalo tak Masuk Air . TENGS for all really appreciate it . Until The End Of Time I will Remember This Moment !
ps:- banyak tol soklan neih .penat seyh kene tanye soklan bukan-bukan neih . btw TENGS for the TAG . kalo ade slalu cam neih best gak juz tak yah lah letak manyak soklan penat seyh nk jawap . hehehhee. that tengs .
Blogger Templates


You may also like

9 comments:

16-EiGht-46 said...

oi2. ak letak copyright ouhh! ko tg0k kt page ak, bawah skli. haaaa! ini leh bawak ms0k court nie. haha!! ;p

NurAzlan said...

yeke . ala tak salah undang2 etika pown . hahahhaha .

16-EiGht-46 said...

ehh? tp, ko da copy bnde yg telah di copyright kan material die. haa~ leh bawak ms0k court nie! wahaha!!

NurAzlan said...

hahhaha.. sampai ati . copyright pown nk masuk court ke ? nk masuk court mane neih tenis ke badminton ? hahaha

16-EiGht-46 said...

tenis? ak tak geti maen. badminton? jom! haha!! ahh!! ak nk bawak bnde ni ke muke pengadilan. BKM! hahahahahha!! c(x

eKyN said...

tanx lan...pehh ak td siang da komen kat sini pnjag lebar kot...skali ni xde lak...haiyaa...
mane hlag ek...ke ak xsmpat td..huhu

em mostly mmber ak pon ckap aku craziest frens..huhu..hopefully bkal jd undrstnding,kindly n evrything la to all my frens ;)

NurAzlan said...

to gg : muke pengadilan ? muke sape ? tuh ? hahahah ~

to ekyn : tuh lah ko pakai internet slow cam kure2 .. adoiyai .. tp keep up jadik ggller . yg part last skali tuh x yah kot .

Mynsy said...

hahahah.. syg ko lan...!!

NurAzlan said...

sayang jerk ? wakakaka ~

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.