...

Hope It not too late to says " Happy Mothers Day " or Dalam Bm "Selamat Hari Ibu" especially to mak Intan Azurah Binti...

Selamat Hari Ibu

/
1 Comments

Hope It not too late to says " Happy Mothers Day" or Dalam Bm "Selamat Hari Ibu" especially to mak Intan Azurah Binti Mat Ali and My Wan Rubiah yg treat me like anak sendiri walaupown juz cucu tp perhh .. Wan ur are the best ar . Naseb baek takde hari Nenek Sedunia so dengan kesempatan ini "Selamat Hari Ibu to my Wan . Sebab dieorang ar aku ade gak rupe orang , walaoupown mase kecik kalo kene rotan , kadang - kadang rotan tuh aku bakar , tak cukup ngan tuh aku nyorok dalam almari baju sebab malas nak sekolah dan perkata paling best mean kotor kat parit tp sume tuh dah jadi perkara biase tp saya muhammad nur azlan really appreciate it . Tengs For Everything . Hopefully you teach me how to be great like you and i Love You mom .

ps:- saya muhammad nur azlan always love my mom .


Blogger Templates


You may also like

1 comment:

Anonymous said...

porn [url=http://pornushi.ru/english-version/russian-voyeur/doc_23.php]blue fringe[/url]

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.