...

Selepas bersusah payah memerah keringat hingga ketitisan peluh yang terakhir membuat asigment yang memenatkan , aku dah decide after this ...

UPTOWN MP-DP

/
1 Comments
Selepas bersusah payah memerah keringat hingga ketitisan peluh yang terakhir membuat asigment yang memenatkan , aku dah decide after this aku nak pergi Uptown Gak , tak kisah ar hujan ke taufan ke ape tp salji jerk tak . sebab aku pown nak maen salji gak . HEHEHEHE .


cendol2 neih pembuka cerita , gerak kol 2.30 + then sampai kol 3,15 late sket coz bus tuh leh g isi minyak plak tuh , then masing halu sendiri , aku solo pergi beli tiket balik , dah lame tak balik al maklum la tuh yg exited tuh . then strait makan cendol aku not big fan of cendol so 1 mangkuk jerk . then strait beli tiket wayang . “CLASH OF TITAN” sambil tugu tuh jadi gller jap tak nak wat pe . pusing-pusing then member nak beli wafel tetibe lak ade member neih tak pernah makan wafel dengan sepantas kilat dapat nama baru “WAFFELESS”

Seumur hidup aku tengok wayang neih ar the first time tgk wayang agak dekat ngan skreen K07. perh dekat beb sakit tengkok tapi takpe Citer Best Gak ar Rating 8.5/10 sbb aku minat gller tengok cerite Mythos tak kire mane bangse pown . SO interesting for me . Sbb tuh aku quite well die history ." orang kate not to good and not to bad "

After wayang , go MP member ladies nak beli kasut , kasut die dah tak larat nak berkhidmat kat die lagik dah . pilih punya pilih pusing satu MP , berkali-kali pusing then decision nye beli SELIPAR cam LAKI ! lantak ko lah die pown gaya tak cam pompuan satu mesti gado ngan member gller die lagik sowang .

Well Perot dah lapar OLD TOWN WHITE COFFE menjadi SASARAN ! Well sume order NASI LEMAK RENDANG . TERBAEK tp still tak leh challange MAK aku nye BTW nieh gelagat mase kat OLD TOWN WHITE COFFE. Dah cam orang tak pernah makan . !



nak balik pown sempat bergambar ! segan tak segan ar kan tp kiteorang wat tak jerk .



sampai umah jam 9.30 ! penat gelak tawa jam 11.00pm tamat pengembaraan .

Blogger Templates

ps:-best gller wlaupown fulus kuar sket takpe ar janji aku dapat release tension . btw korang jangan ikot kiteorang gak gller . ko tgk ladies ok jerk sebenarnye dah gller cam kiteorang gak !



You may also like

1 comment:

16-EiGht-46 said...

jgn tertpu dgn muke ladies tuh. nmpk je baek. tp pangai msing2 gile gak. hahaha! c(x

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.