...

Assalammualaikum " UPDATE at last ! Rakan – Rakan Sekalian jangan lah sekali kali Tangguh Asigment ! Kang jadi lah cam aku nieh , asi...

Padah Tangguh-Tanguh Asigment

/
0 Comments


Assalammualaikum " UPDATE at last !

Rakan – Rakan Sekalian jangan lah sekali kali Tangguh Asigment ! Kang jadi lah cam aku nieh , asigment yang sepatotnye buat dalam mase 3 weeks .Tangguh-tangguh last minute buat dalam mase 3days jerk . pastu yang tak boleh belah nye idea asigment tuh nak GRAND jerk . bajet good – good jerk . HAHAHAHA. Well diri sendiri yang merana .mane tak nye dapat tdow dalam 3 hours jerk start tuh ar badan aku dah start sakit-sakit boleh kate kan satu badan aku sakit dari ujung rambut sampai ujung tapak kaki . mase buat asigment tuh dalam pale otak aku ade mesin urut OGAWA jerk . Siyes BEB no joke ! hahaha.

Aku lupe plak Asigment aku tuh simple jerk kene wat mind mapping subject ETIKA PROFFESIONAL tapi syarat die , mesti sekreatifyang boleh . kertas A4 warna putih tidak dibenarkan sama sakali . Part IDEA GRAND-GRAND ini memang dah lame membeku dalam pale otak aku , well biase ar muhammad nur azlan nak sume nye Extravagasa . Habek kau Last-Last Tak JADI APA Asigment aku tuh . Aku Sendiri tengok pown rase cam nak bakar jerk , nieh petah lagi Lecture –Lecture yang BERDEDIKASI dalam nak memberi Asigment kat Student-Student Dieorang . KESUDAHANnye mase aku hantar Asigment yang tak rupe Asigment tuh , well mase hantar tuh aku pandang muke die , die pandang muke aku .lepas tuh die selak 1st page asigment aku tuh die senyum LEBAR punye sampai TELINGA beb . Aku tak taw ar yang die tuh tengah unstable ke ape . Aku senyum balik then sepantas kilat aku belah kang die selak berpage – page akunye asingment teros jadi hilang yang kewarasan die . Tak pasal – pasal Nama Aku masuk front Page Melake Hari Ini "PELAJAR DIBUNUH AKIBAT LECTURER HILANG KEWARASAN"strait famous kang Aku nanti .


Ps:-moral of the story bile dapat asigment tuh strait buat jangan nak tangguh –tangguh , lepas idea tuh x yah nak grand – grand kalo rajin takpe nieh stock buat last minute keep it simple and lasty , selalu lah senyum kat lecturer bila hantar asingment tuh . HAHAHA , bergune bile emergency .! Siyes Tak caye buat ar :P



You may also like

No comments:

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.