...

Bile kala malam tetibe perot aku neih start berirama .. hrmmm .! xpe- xpe tahan kejap nak layan maen dota punye pasal takpe sanggup puase ke...

Cobaan Makan Malam

/
4 Comments
Bile kala malam tetibe perot aku neih start berirama .. hrmmm .! xpe- xpe tahan kejap nak layan maen dota punye pasal takpe sanggup puase kejap . maen punye maen taw- taw dah kol 10.30 nieh dan bermula lah dugaan nye :

  1. member nak ikot skali ok ar tak kisah lagi then lepas sorang , sorang lagi ! (xpe waa sabar jerk)
  2. dah gerak dah neih , boleh plak sorang mamat neih jumpe member die (die pegi buat bicara siswa pulak kat situ)*xpe waa sabar lagi !
  3. setelah tibe , dan-dan jerk kedai kiteorang slalu lepak , kedai makan selera malam aka kedai AWE tutup plak .! xpe sebelah ade Kedai Corner aka Kedai Villa .xpe waa sabar lagi !
  4. sampai kat kedai makan perasaan ghumbira . tugu punye tugu , punye tugu .. haizs bro neih bile nk amik order aku dah lapar neih ! setahun kemudiaan baru amik order ader ar 35 minit nak amik order . tetibe aku dengar "adik nasi-nasi sume dah abis" (aku dah start berbulu dah neih )xpe waa sabar lagi !
  5. tanpa memikir ke kanan dan kiri " pau jom terjah BB aka bukit beruang pekene Gelas Besar ! orait , pau pown drive ma cam ade ladies nak terberanak dalam kete . (aku dalam kete seat belakang kanan tak henti-henti mengucap)*langkah berjaga-jaga beb! hahaha
  6. sampai jerk , dengan perasaan SUKACITA lagi Ghumbira kedai tuh BLACKout . (adoi yang aku pelek tol blackout cam chipsmore plak "jap ade jap takde"time nieh waa nye sabar dah memuncak beb ! sape kacau aku strait aku makan orang tuh !
  7. perot aku neih segala irama ade , cakap jerk sume pencalonan muzik - muzik ade ! pusing-pusing satu bukit beruang tak jumpe gak !
  8. lastly Nasi Briyani menjadi taruhan , naseb baik bukak tp parking "ADE" plak jauh agak jauh ar menapak . well sampai kedai tak carik meja pegi kaunter makanan strait minta nasi cedok sendiri . lantak lah kau aku dah lapar GLLER neih .hahaha..dont try at kedai makan ok !
  9. lepak-lepak taw -taw kol 1.30 . balik waa baru aku ingat aku ade asingment . hahaha . nak wat pown cam dah pening - pening jerk " akibat perkena daging kambing" so lantak ar waa kebal jerk sok aku buat .
  10. Tidow . ! selepas membahan Mohammad Ridzuan aka TUE . aku pown kene skali . xpe dah adat penghuni TEO SOK CHAI !"bangun bahan orang , tdow pown bahan orang "

ps* sempat lagi neih aku wat entry neih aku nye kelaz lagi 10 minit . hahahaha . xpe lecture tuh cool ngan aku . by the way korang kene try Nasi Briyani neih . MMG terBAEK dari Ladang ! korang jalan-jalan melake nanti aku guide tok makan-makan . tp korang balanje aku OK !


hasil nukilan:

Blogger Templates


You may also like

4 comments:

emy said...

jgn nk teo sok chai la.
teo hock chai sudeyh.
hahaha

NurAzlan said...

pegi mampus ! kesah lak name doie . hahaha.

NurAzlan said...

pegi mampus ! kesah lak name doie . hahaha.

16-EiGht-46 said...

kal0 da slah tuh, slh jugak. da mlu, nk cover plak. hahaa!!

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.