...

Blog Saya Berwajah Baru nampak cam childish sket en , so what ? aku suke . keputusan nieh pown dibauat apabil...

Berwajah Baru .

/
0 Comments
Blog Saya Berwajah Baru



nampak cam childish sket en , so what ? aku suke . keputusan nieh pown dibauat apabila saat bosan gile , setelah dok umah sowang , padahal sowang tuh ape kene tah lepas isyak dah tdow . heran lak aku , then member laen pown go out . dan selebihnya rakyat TEO HOCK CHAI yang laen turut menjayakan OPERASI TAHI MATA . tinggal ar aku sowang , tetibe lak nawaitu nak tukar layout blog . search punye search ade lak aku jumpe blog template name die "wild moon" aku pown tak paham sebab pe name die wild moon , nak kate ade bulan xde pown . hahaha . lantak ko lah tp background die aku dah tukar kalo original gambar bintang -bintang , aku tukar cam pelek jerk so amik yang cam mature sket . BTW .skang neih dah leh FEED . so korang rajin-rajin ar ekh jenguk aku nye BLOG . ! Terimas For Your Support .

ps:- by the way kalo korang nak tukar blog templete aku suggest korang pergi laman web neih ."http://btemplates.com/" ade gak yang style 2 cume korang kene rajin gondek2 . ! selain dari itu selamat berblogging . Arighato Ghozhaimas .


Blogger Templates


You may also like

No comments:

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.