...

Arghhh ... final just around the buju !seram seyh aku nieh yang well tak prepare pape lagi pown test math III pown belom buat lagi . ...

Takot seyh nak Final !

/
2 Comments
Arghhh ... final just around the buju !seram seyh aku nieh yang well tak prepare pape lagi pown test math III pown belom buat lagi .



dalam hati dah kate dah "muhammad nur azlan pergi lah stadi math tuh kalo pandai math tuh takpe lah neih simple kalkulus pown tak reti "tapi otak kate "nanti lu relax dlu , maen game selap due dlu . lame lagik nak final ". adess aku plak yang gila nak pikir balik sume tuh . tapi bile "good well cooking thinking" dlm BM pikir masak-masak insaf lak en , ye ar aku dah promise tuh myself sem nieh mesti up pointer kalo tak masak aku kene ceramah agama dengan parent nanti. adess aku dah ar harapan dieorang , dieorang dah kate "muhammad nur azlan , must be continue stady , then go far away from malayasia , nanti senang keluarga nk jalan2 luar negara. tapi tuh lah indah kate - kate dari nak buat . agak-agak nye nk buat macam ne ekh ? suggest sket . selagi mase sempat untuk memperbetolkan keadaan sebelum terlambat .haizs . kritikal neih

ps:-waktu berjalan kejap jerk , aku seingat ingat aku baru jerk start sem semalam taw-taw esok bangun dah nk final ape yang di blajar nye pown aku tak taw. bile mase kuliah dengan suke cita lec neih last chapter semoge berjaya dengan jayanye "sacartisme tone". conclusionnye pay attention dalam dunia kalo tak memang tertinggal ar , konfirm nye .
Blogger Templates


You may also like

2 comments:

emy said...

ala.math je.bese bro.hahha

NurAzlan said...

to emy : well aku x pandai cam ko .

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.