...

Template oh Template .! s ekarang neih tepat jam 1.20 minit pagi , sebenarnye aku pown dah fade-up dah dengan setting blog yang agak menai...

/
5 Comments
Template oh Template .!

sekarang neih tepat jam 1.20 minit pagi , sebenarnye aku pown dah fade-up dah dengan setting blog yang agak menaikkan darah *bak kate dalam cerite "Lela oh Lela" agaknye la kot kadang-kadang aku nieh suke gak jadik WAK TAW SKET ! HAHAHAHA. dalam dialog tuh kate { kalo aku naek darah orang lain mati , kalo darah aku naek aku yg mati} keadaan nye tgh kritikal cam tuh ar , skang nieh . Sebab ape , mengapa dan kenapa ini sume berpunca dari blog nieh ar. Meh aku story sikit ade satu template tuh agak style ar bile die dah siap setting tetibe lak die cannot feed . sehari suntuk aku mengerah otak- otak aku yg dah berkarat neih , dah macam - macam aku buat same gak sampai Al-zizie bin Jamil a.k.a GG agak menyirap gak ar . ape tak nye asik die jerk kene check link blog aku tuh . well aku appreciate ar GG ekh . bia bagi die kembang sket kang tak bagi makin menguncup lak die tuh . HEHEHE .so the final way nye adalah ngan pakai jerk . KESAH lak ngan xleh feed . HAHAHAHA. bia korang selalu tgk aku nye blog baru ar "sharing is caring" kononnye la . Well nieh laa.. rupe blog aku yang tak seberape neih

ps;- nieh yang terbaek saya lakukan " ayat skema gller" well nak wat cam ne kan aku dah suke style yang cam neih . harap2 korang rajin menjenguk- jenguk blog aq nieh .walaupown idup segan mati tak mahu. tengs for your support .arighato ghozhaimas .

Blogger Templates


You may also like

5 comments:

16-EiGht-46 said...

haha!! bgus. ade pon kredit nt0k ak. wahahaha!! ;p

NurAzlan said...

well ... aq nieh kawan yg bertimbang rase tok kawan2 .. x cam kembar gay ko tuh .. x taw bersyukur . hahahaha

emy said...

hahahaha.terase bhai.
hahaha

WarNa_hAti.... said...

haha....dak kecik kuat ngis..

NurAzlan said...

to emy : ko terase ke ? wahahha .. sejak bile ko ade perasaan neih . !

tp warna hati : hehhehe ... malu saye !

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.