...

Gathering Ex 5science sambil mendengar radio HotFm " lebih hangat dari biase " tetibe lak dalam kepala otak teringat balik kite ...

/
0 Comments
Gathering Ex 5science

sambil mendengar radio HotFm "lebih hangat dari biase" tetibe lak dalam kepala otak teringat balik kite orangnye Gathering or Reunion Ex 5science SMKBC.well nk cite banyak pown tak gune , kang panjang lebar aku nye entry lak .event kat sungai congkak jerk , buat event neih pown last minute jerk so buat yang mane dapat jerk , Gambar- Gambar neih leh citer sumenye .





nampak cam best kan ...tp sebenarnye teramat lah best .sume terkejot beruk ar tgk- tgk sume muke laen gller dari waktu sekolah .. year orang kate dah maturekan. well aku still the same as usual nothing change.By the way "kat sini ar aku blaja maen poker , hahaha dieowang ajar taw aku tak salah yg power nye tuh ladies pown join table skali. hahahaha"kiteowang bertolak balik pukul 5.30 cam tuh ar .. pastu balik sume split .sbb pe ? sbb sume jadik WAK TAW SKET yg aku dah kire dah expert pown jadik confuse tak pasal-pasal sampai kol 8.00 mlm . HAHAHA

ps:-*kat sini ar aku kantoi ade scandal ngan sumone kat sini . huhuhuhu. well bukan aku yg bocor rahsia tuh , sbb aku berscandal undercover baeknye hampir 2years , rasenye ar tp scadal tuh dah berakhir . kenape , mengapa , ape ke sume tuh x yah tanye . hahahaha.

Blogger Templates


You may also like

No comments:

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.