...

Bile Pedoman Sampai. well nie bukan the 1st time membloggingkan diri , dah banyak kali gak kot tp manusia en "hati mudah berubah&qu...

/
2 Comments
Bile Pedoman Sampai.

well nie bukan the 1st time membloggingkan diri , dah banyak kali gak kot
tp manusiaen "hati mudah berubah" tgk orang lain buat dia pown sibuk nak blog , buat 1st time jerk lepas buat satu entry , bia blog tuh berkulat,normal la tuh en kan kan kan ? HAHAHAHA.So pada 5.36 pagi bertarikh March 14 2010 secara OFFICAL nye AKU sebagai Muhammad Nur Azlan membloggingkan diri semula. Sekian Terima Kasih .

ps:- *tp aku more preferred as a silent reader best owh bace orang lainnya blog nk taw kisah dieowang tp jangan risau "dont worry babe!" aku still update tp tak frequently *

Blogger Templates


You may also like

2 comments:

WarNa_hAti.... said...

haaa...da kantoi....mmg sah..lme gak ek korang...x nk cte kat ak pn....xpe2...sdey ak..huu

NurAzlan said...

hahahha... well malas ar nk kecoh2 . cume several people jerk kat kelaz taw . hehehe .. tuh pown dieorang mmg pro bab rahsia2 neih . nape lak ko sedeyh .

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.