...

Zaman Mude- Mude Dulu Kala kalo korang tak percaya nieh ar gambar aku masa kecil .cute mute en ?well tengok orang la kan . ...

/
4 Comments
Zaman Mude- Mude Dulu Kala

kalo korang tak percaya nieh ar gambar aku masa kecil .cute mute en ?well tengok orang la kan . Hehehehe. by the way time neih aku rase umo aku dalam 5 tahun kot la . "entah ingat pulak aku" time serius best gller sume adik beradik , sepupu sepapart sume ade ar . kalo rumah besar cam gudang pown boleh tercampak- campak keluar isi orang dalam tuh " metafora kene gempak en" . HaHaHaha . tuh jerk dapat gambarkan bape ramai umat keluarga aku .

Meyh aku introduce yang tgh korek hidung tuh name die Hanun Amira tp aku kadang panggil die LANUN . yang gaya die nampak rampas aku dari girl baju kuning tuh .hahahaha . Yg kat middle tuh cute mute lagi suci murni tuh off course ar tuh aku aka Muhammad Nur Azlan .menjadi mangsa keadaan . then girl yang posing maut tuh name die Ahya Afika aka PIKA yang mempertahankan kekesih aty die .. kalo korang nampak ade girl belah kiri yang ngah duduk pakai lipstip cam nk wat show opera cina tuh Lilis Suryani kot la haizs .. sampai la nieh aku tak taw name die . well who care ? die pown tak kesah , tp for sure ade sesape zaman skang pakai lipstik gaye cam tuh memang aku nampak strait baling seliper jepun . hahahha. "siyes dowh no joke" Gambar nieh bukan nak tunjukan yang aku neih kaki scandal tp show kan betapa rapat nye kiteowang ngan each other. hehehe.but times is change skang neih susah dah nak jumpe sume ade life dieowang sendiri . but someday it will .

ps:* well sekarang nieh dah jarang nak jumpe ramai-ramai pastu speaking bahase yang born to be . welll aku pround become anak jawa. jangan jeles k ? hehehehe. tp yang aq tak paham sampai skang girl yang baju kurung biru tuh time nk post dan2 jerk die kerong idong . HAHAHAHA . ape kes ?

Blogger Templates


You may also like

4 comments:

sarah asshila said...

wah..ade blog dah..gud2..

NurAzlan said...

kak sarah .. sebenarnye dah lame ade .. tp cam biase lame xupdate so neih wat yg baru for x real nye . hehehe. well . tq for your support .

emy said...

knape die korek idong?
sbb die nk selet kat kau.
kau curg ngan die.
dr kecik nmpk sgt "kasanova".
hahahahha

NurAzlan said...

mane ar aq taw die nk koreng idong . hahaha.. aq curang ? aq mangse keadaan kot .

aq kasanova pe lak. ko ar ko kan hot . hahah

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.