...

Salam semua , jangan risau , jangan bimbang , jangan runsing , jangan dan jangan ekh . ada kisah disebalik title diatas , citer takde lah...

ko Citer Ape ko telah buat !! PANG !!! part 1

/
2 Comments
Salam semua , jangan risau , jangan bimbang , jangan runsing , jangan dan jangan ekh . ada kisah disebalik title diatas , citer takde lah lame sangat dalam 2 weeks kot rasenye lah , jom kite teliti cerite neih . saya muhammadnurazlan plan untuk weekends minggu tuh untuk keluar pergi lowyat (pusat barangan komputer) with someone.

" yg neih pown identiti dirahsiakan kang leh jadi kontroversi tak pasal pasal masuk MELODI kang"

untuk jumpa Alvin dealaer motherboard Asus P7P55-Lx & Intel i5 Processor dan Sollehudin dealer untuk Powersupply unit then shopping sket . teman tuh just beli mouse and beli HDD and Ram .lepas bershopping so neih item item yang aku borong kat sane.

  • Asus Motherboard P7P55-Lx
  • Intel i5 760 Processor
  • WD 500gb Hard Disk Drive
  • 4 gb Kingston Ram
  • Vantex ION2 460watt power Supply Unit , Total = RM 1000 more less cam tuh



nak di kecikkan citer teman ngan aku split kat KL central , die LRT unknown place dan aku cam biase lah balik nilai . that last time aku jumpe teman tuh before sudden change with him "really miss that one" takpelah let go on jerk kan . tetibe lak aku abis jerk beli tiket turun kat bawah tuh train sampai ngan sempoi berhenti depan aku , perh best gller dapat seat tuh ~

"tp still beri kemudahan kepada pkcik mkcik ngan pregnant women tp takde so aku duduk lah harapan ar nk bagi orang kan , rase macam nk patah jerk kaki tuh bile berdiri sampai nilai"

dalam otw tuh selepas stesen kereteapi kajang tuh , aku sedang layan aku nye sony wireless mp3 player tetibe aku dengar PANGGG ! sume kaum hawa sebelah kanan aku lari ke sebelah kiri ,

" terkejut ngan keadaan tuh aku pown usha ar , ade sorang bro tuh die hentak due lelaki middle age , sorang macam mymmar ngan sorang mcam mamat malyasia"dalam keadaan huru hara tuh bro tuh hentak lagik pakai helmet . lepas tuh bro tuh bersuara tinggi :-

bro : "ko citer kat aku skang ape yang ko dah buat , Cepat citer kat aku ! still pegang helmet tok hentak lelaki tuh"

bro: " bhai dieorang orang neih pick pocket bhai" bak sini IC ko aku nk bawak pegi jumpe polis , bro tuh hentak lagik ngan helmet , berdarah darah lelaki mymmar tuh .

mamat malay : still dalam cool walaupown dah hentak banyak kali " ape masalah neih , cube bagi taw , jgan nak maen pukul orang jerk "

bro : " ko jangan nk bermuka muka kat sini ekh , aku nampak ape ko buat " sambil tangan cube menghentak mamat malay tuh

mamat mymmar : lagik ar dah tak bersuara ape , sambil muka berdarah darah ~ sian weyh aku tgk muka dah nk nanges kot . haahhahah

sibuk melihat pertengkara tuh aku roger ade bape orang gak ar ngan on video handset , dan dan jerk train berhenti kat stesen UKM , die paksa mamat tuh turun , lepas turun tuh , aku ingat drama dah abis ar tetibe lak train behenti , mamat melayu ngan mymmar tuh jadi geng berhenti kan train pastu mamat mymmar bawak batu bata nk hentak bro tadik . bro tadik dah tak tentu arah , "naseb baek pintu train tak bukak , kalo tak mmg ade fighting kat situ gak kot" perh drama gller ~ lame gak ar berhenti ,

story neih tak abis tp sebab tulang belakang aku dah sakit dah , sebab maybe tuh much depan laptop tuh yg sakit semacam jerk . sorry geng nanti ade mase lagik aku story lagik . jgn risau aku dah promise ngan someone tuh yg aku akan post pasal neih . sian buat die tertugu tugu lak . entah die ingat lagik ke tak , at least aku keep my promise .

"dalam aku berjenaka ade kesedihan aku sorokkan , dalam aku tersenyum masih kurang nafas untuk berbicara , dalam lena aku masih ada kerisauan untuk ku jelmakan"






You may also like

2 comments:

Mynsy said...
This comment has been removed by the author.
Mynsy said...

smbgan nyer bler ag.........????

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.