...

Salam fella . orang kate " "There is nothing worth the wear of winning, but laughter and the love of friends." tp ade gak o...

Dear Friends

/
17 Comments
Salam fella . orang kate ""There is nothing worth the wear of winning, but laughter and the love of friends." tp ade gak orang kate friend nieh "No man is useless while he has a friend."

but korang neih the best ever friend that i meet DDC-UTM Batch 2008/2009 Jul TERBAEK ar Korang .. waa respect korang from the bottom of my heart . kadang - kadang macam mimpi jerk dapat geng ngan korang . nieh the latest event ngan dieorang sume . makan-makan di pizza hut GIANT.well berterime kasih kat Nou yg name penuh die aku pown tak sure cam ne nk eja sebab Nou telah memblanje aku makan . wah .. blanje makan PIZZA tuh , of course really suprise . sebab aku acah jerk nk wat sume tuh tetibe die betol2 lak . adess ... sbb tuh aku respect korang sume .



(tugu mkn sampai ) (sibuk-sibuk di frozen food department)

aku makan lagsana ngan air tropica orange ingat ade cam rasa laksa lah kot . hahha orang kampung tuh nk test bukan-bukan tuh . kalo tak bile lagik kan . sampai pizza or giant around 8.3opm then siap till 11.oopm . buat ape lame-lame ? biase ar dah cam jakun or batak kejap dalam giant tuh sume die nk tgk . HAHAHA .tujuan nk beli wardrobe sorang jerk dah ramai-ramai follow . perh tonggang terbalik giant tuh . last kali tengs being such a wordefull friend .


Blogger Templates


You may also like

17 comments:

Mynsy said...

hye syg event ke even...??

NurAzlan said...

nampak jerk kite nye salah kan ? hahhaha ~

Mynsy said...

hahahaha... jelas kot~

NurAzlan said...

hahhaa~ ala xde t jerk kot . hahhaha

Mynsy said...

hahahahha.... biar laa...!!

NurAzlan said...

hahhaa~ xleh2 . not count taw ,

Mynsy said...

haahahaha... x pduli....!! kre gak,...!!

NurAzlan said...

nk kre pe syg ?

Mynsy said...

kre kt btl.....

NurAzlan said...

kre kat btl ? x paham ~ totaly lost

Mynsy said...

hahhahhaha... came laa...!! hahahaha...

NurAzlan said...

hahahha~ bagus2 skang due2 totaly lost . this coz by syg ok !!

Mynsy said...

y kte lak....??? not fair...!!

NurAzlan said...

fair fair fair ` hahahha

Mynsy said...

nope......!!!

NurAzlan said...

and the reason ?

Mynsy said...

sbb slh kte b2 laa...!! bru fair....

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.