...

Salam fella 1st of all kepada muslimin dan muslimat " Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak" semoga pada bulan Ramadan ini kita di...

Ramadan Al-Mubarak

/
1 Comments
Salam fella 1st of all kepada muslimin dan muslimat
" Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak"
semoga pada bulan Ramadan ini kita dilimpahi dengan rahmat ramadan dan beroleh keberkatan daripadaNYA.



this is the second ramadan berjauhan ngan keluarga . WAh ayat nk sedeyh jerk ! hahahha -bak kate miss suzi iranyanti fadilah " PLASTIC Gller la weyh " berjauhan kadang-kadang so much fun , lagi-lagi bab nak sahur ade jerk kerenah yang bukan-bukan. " bab nk kejutkan manusia-manusia yang kadar nak bangun yang parah tuh paling menyakitkan jiwa" nak kejutkan sorang sahaja pown dah nk buat rumah sewa Teo Hock Chai neih Runtuh . And the latest event berbuka puase bersama-sama rakan DDC . gambar take from Alzieze "ade copyright tuh " berbuka di rumah sewa adibah & izatie dan food cook by adibah resipi asli buatan sendiri spaghetti - first time makan was-was gak mane taw letak ubat gegat , racun tikus ke ?- the whole story ade kat blog Ape-Ape je la. Kesimpulannye |sendawa keluar Api , sendawa 3 kali and spaghetti terkuar-kuar |





Moral of the story thanks to all being such a wonderfull friends after next sem dah tak de bende-bende cam neih . tinggal kenangan jerk bersama korang sume " sekali lagi gller plastic"

Blogger Templates


You may also like

1 comment:

16-EiGht-46 said...

haa~ seb baek ade copyright. kal0 x, ak saman! hahahahah!! c(x

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.