...

salam sume , perh aku rasa minggu neih mmg minggu tag sedunia . ade jerk tag tag yang korang bagi . wahahaha. naseb baek ade tag tag neih ka...

Fourth Tag For This Week.

/
2 Comments
salam sume , perh aku rasa minggu neih mmg minggu tag sedunia . ade jerk tag tag yang korang bagi . wahahaha. naseb baek ade tag tag neih kalo tak bersawang sawang ar blog aku nieh . Tengs korang . Espsially to not . TQ for this Tag , Love u lah ! hahahaha.




Nama blog korg & kenapa letak nama tu:

nama blog nieh -Ruang Kita- sebab ape name ruang kita , kat blog neih kite as friend blogger ataupun mmg friends , bercerita mengenai wacana kehidupan . kadang kadang orang never believe that our story . so tempat neih jadi bukti untuk segala segala nye . kite sedih same same kite ketawa sama .that why it name -ruang kita-


5 pekara yg korg suke:

  • tgk anime gundam , K-On , & Naruto , Bleach and many more
  • movie movie dan movie . ok full stop taw kan .
  • online & offline game. bedal jerk janji leh maen .
  • hang out with friends. gosip2 . HAHAHA
  • window shopping pown best gak

5 pekara yg korg benci:
  • menyusahkan orang laen
  • tugu bus .
  • tikam member dari belakang
  • not pactual.
  • tak suke taip text kalo boleh nk call jerk . hahaha

Tag

  • Mynys , biar padan muke ko . HAHAHA saje jerk nk ngade2 ngan KO

ps* cam pelek jerk kan tapi "that the true of me " tuh ar aku . harap harap mende yg kurang elok tuh korang tegur ekh for improvise diri sendiri to be better . hehehehhe . again TQ not . salah silap mintak ampun .

Blogger Templates


You may also like

2 comments:

Mynsy said...

siot jerk kn...???

NurAzlan said...

ape hal nieh ? tetibe jerk ~

Muhammad Nur Azlan. Powered by Blogger.